Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Alga félék
- Allergia
- Emésztőrendszer,probiotikumok
- Felső légúti problémák
- Férfi problémák, potencianövelők
- Fogyókúra
- Gyógygombák
- Haj,bőr,köröm vitamin
- Koleszterin omega3,6,9
- Máj és Epe problémák
- Migrén-fronthatás ellen
- Mozgásszervi,ízületi problémák
- Multivitaminok. immunerősítők
- Nőiproblémák, változókor
- Pajzsmirigy problémák
- Stresszoldók, alvást segítők
- Szellemi és fizikaierőnlét fokozók
- Szem vitaminok, szemcseppek
- Szív és érrendszer
- Vashiány, vas pótlás
- Vércukorszint szabályzók
- Veseproblémák
- Viszérgyulladás
- Vitaminok, pro vitaminok
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
HAGYMÁCSKA CSEPP HERB.50ML
Ez a készítmény 6 fajta hagyma medvehagyma (Allium ursinum), fokhagyma (Allii sativi bulbi), vöröshagyma (Allium Cepa L.), lilahagyma (Allium cepa L. convar.cepa conc.), gyöngyhagyma (Allium ophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.) kiváló élettani hatásait egyesíti magában. Alkalmazása:
Belsőleg: naponta 3x12 csepp 1 dl vízben oldva Összetevők: Fokhagyma,gyöngyhagyma,lilahagyma,medvehagyma,póréhagyma,vöröshagyma
Fokhagyma A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.Gyöngyhagyma A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé. Lilahagyma A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz. Segíti a máj sejtjeit a szervezet méregtelenítésében. Ennek köszönhetően pedig növeli a szervezet fizikai erőnlétét és széppé teszi a bőrt. Medvehagyma Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait. Póréhagyma Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia. Vöröshagyma A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyító célra használják.
Belsőleg: naponta 3x12 csepp 1 dl vízben oldva Összetevők: Fokhagyma,gyöngyhagyma,lilahagyma,medvehagyma,póréhagyma,vöröshagyma
Fokhagyma A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.Gyöngyhagyma A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé. Lilahagyma A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz. Segíti a máj sejtjeit a szervezet méregtelenítésében. Ennek köszönhetően pedig növeli a szervezet fizikai erőnlétét és széppé teszi a bőrt. Medvehagyma Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait. Póréhagyma Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia. Vöröshagyma A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyító célra használják.
-
Ez a készítmény 6 fajta hagyma medvehagyma (Allium ursinum), fokhagyma (Allii sativi bulbi), vöröshagyma (Allium Cepa L.), lilahagyma (Allium cepa L. convar.cepa conc.), gyöngyhagyma (Allium ophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.) kiváló élettani hatásait egyesíti magában. Alkalmazása:
Belsőleg: naponta 3x12 csepp 1 dl vízben oldva Összetevők: Fokhagyma,gyöngyhagyma,lilahagyma,medvehagyma,póréhagyma,vöröshagyma
Fokhagyma A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.Gyöngyhagyma A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkenti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé. Lilahagyma A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz. Segíti a máj sejtjeit a szervezet méregtelenítésében. Ennek köszönhetően pedig növeli a szervezet fizikai erőnlétét és széppé teszi a bőrt. Medvehagyma Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait. Póréhagyma Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia. Vöröshagyma A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyító célra használják.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 5999559921087