Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Alga félék
- Allergia
- Emésztőrendszer,probiotikumok
- Felső légúti problémák
- Férfi problémák, potencianövelők
- Fogyókúra
- Gyógygombák
- Haj,bőr,köröm vitamin
- Koleszterin omega3,6,9
- Máj és Epe problémák
- Migrén-fronthatás ellen
- Mozgásszervi,ízületi problémák
- Multivitaminok. immunerősítők
- Nőiproblémák, változókor
- Pajzsmirigy problémák
- Stresszoldók, alvást segítők
- Szellemi és fizikaierőnlét fokozók
- Szem vitaminok, szemcseppek
- Szív és érrendszer
- Vashiány, vas pótlás
- Vércukorszint szabályzók
- Veseproblémák
- Viszérgyulladás
- Vitaminok, pro vitaminok
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
ASZKORBINSAV 250G NATURMIND
Fontos tudni, hogy az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozhatja a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Fontos szerepet játszhat a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz) hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozhatja a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Fontos szerepet játszhat a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz) hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.
-
Fontos tudni, hogy az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozhatja a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Fontos szerepet játszhat a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz) hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 5999559313585