TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
FÜSTÖLŐ FAHÉJ 10X GOLOKA
Ma Dél-India a füstölőgyártás egyik központja, ahol rengeteg ében-, teak- és szantálfa nő. Ezeket felhasználják a füstölők előállításához, akárcsak az aloét és a kámforfát, a szerecsendió levelet, a pézsmát, sáfrányt, mirhát és más fűszereket. A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és ún. "mártásos" technikával készítik, többnyire az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az ilyen füstölők illata a szobákban kellemes légkört varázsol, a bútorokból és függönyökből kiviszi a dohszagot és a cigarettafüstöt. Egyes fajták elriasztják a szúnyogokat és legyeket, míg mások a szexuális együttléthez biztosítanak intim légkört, s megint mások pedig a szellemi elmélyülést segítik elő, segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeket, erősítik a tudatalatti érzékenységét. A Tulasi füstölő ( Sarathi ) és a HEM füstölő a legelterjedtebbek hazánkban. A füstölő égetése: A füstölőpálcika végét vízszintesen tartva meggyújtjuk, majd 1-2 másodperc múlva finoman elfújjuk a lángot és ezután parázslani és füstölni fog. A parázsló füstölőpálcikát fa, fém, kerámia, bambusz füstölőtartóban égethetjük, (ezeket megtalálja a füstölőtartók menüpont alatt ) de erre a célra akár egy virágcserépben lévő föld, vagy egy tálka homok is megfelel. Egyszerre több illatot is füstölhetünk, így kialakíthatjuk saját illatkompozíciónkat is. A füstölőket sötét, száraz helyen tároljuk, lehetőleg saját zacskójában, így akár évekig is tárolhatjuk minőségvesztés nélkül.
-
Ma Dél-India a füstölőgyártás egyik központja, ahol rengeteg ében-, teak- és szantálfa nő. Ezeket felhasználják a füstölők előállításához, akárcsak az aloét és a kámforfát, a szerecsendió levelet, a pézsmát, sáfrányt, mirhát és más fűszereket. A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és ún. "mártásos" technikával készítik, többnyire az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az ilyen füstölők illata a szobákban kellemes légkört varázsol, a bútorokból és függönyökből kiviszi a dohszagot és a cigarettafüstöt. Egyes fajták elriasztják a szúnyogokat és legyeket, míg mások a szexuális együttléthez biztosítanak intim légkört, s megint mások pedig a szellemi elmélyülést segítik elő, segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeket, erősítik a tudatalatti érzékenységét. A Tulasi füstölő ( Sarathi ) és a HEM füstölő a legelterjedtebbek hazánkban. A füstölő égetése: A füstölőpálcika végét vízszintesen tartva meggyújtjuk, majd 1-2 másodperc múlva finoman elfújjuk a lángot és ezután parázslani és füstölni fog. A parázsló füstölőpálcikát fa, fém, kerámia, bambusz füstölőtartóban égethetjük, (ezeket megtalálja a füstölőtartók menüpont alatt ) de erre a célra akár egy virágcserépben lévő föld, vagy egy tálka homok is megfelel. Egyszerre több illatot is füstölhetünk, így kialakíthatjuk saját illatkompozíciónkat is. A füstölőket sötét, száraz helyen tároljuk, lehetőleg saját zacskójában, így akár évekig is tárolhatjuk minőségvesztés nélkül.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 5999519271283