Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Alapanyagok
- Aszalványok, Magvak
- CBD Termékek
- Csíráztatás
- Cukorhelyettesítők
- Diabetikus
- Egyéb nassolnivalók
- Ét- és Salátaolajok, Ecetek
- Fehérjeszeletek,Müzliszeletek
- Fűszerek,Szószok
- Gluténmentes
- Gyógyvizek, Vizek
- Kakaó, Kakaóhelyettesítő
- Kávék,Kávéhelyettesítők
- Kollagén és Fehérjepor
- Köretek
- Magliszt
- Paleo
- Pástétomok,Fasírtporok
- Pelyhek, Kásák
- Reform alapanyagok
- Szódabikarbóna,Citromsav
- Tej- és Tojásmentes
- Vegán
- Zöldség- és Gyümölcslevek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Rédei Retekmag Csírázt. 30G
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap.
A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 3-4 nap.
A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 3-4 nap.
-
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap.
A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
Csírázási idő: 3-4 nap.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 5999036819104