Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Rédei Retekmag Csírázt. 30G

750 Ft
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap.
A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.
A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

Csírázási idő: 3-4 nap.
  • Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap.
    A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékekben is kiváló ízű.
    A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.

    Csírázási idő: 3-4 nap.
  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    5999036819104
Webáruház készítés