Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Alapanyagok
- Aszalványok, Magvak
- CBD Termékek
- Csíráztatás
- Cukorhelyettesítők
- Diabetikus
- Egyéb nassolnivalók
- Ét- és Salátaolajok, Ecetek
- Fehérjeszeletek,Müzliszeletek
- Fűszerek,Szószok
- Gluténmentes
- Gyógyvizek, Vizek
- Kakaó, Kakaóhelyettesítő
- Kávék,Kávéhelyettesítők
- Kollagén és Fehérjepor
- Köretek
- Magliszt
- Paleo
- Pástétomok,Fasírtporok
- Pelyhek, Kásák
- Reform alapanyagok
- Szódabikarbóna,Citromsav
- Tej- és Tojásmentes
- Vegán
- Zöldség- és Gyümölcslevek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Joghurtos Zabpárna 80g nfood
A csomag az itt felsorolt alkotóelemekből áll: Mechanikus joghurtkészítő készülék, Tartalék üveg, Analóg hőmérő kifejezetten joghurt hőmérséklet méréséhez. Mérési tartomány: 0 < +100║C, higany mentes.Hogyan készítsünk joghurtot? Vegye ki az inkubátorházból és rendkívül alaposan tisztítsa meg az üveget és annak fedelét. Győződjön meg róla, hogy az üvegben nem maradt semmilyen vegyszer, vagy lerakódás. Az üvegben, vagy a fedélen maradt szennyeződések miatt az erjesztő baktériumok elpusztulhatnak, így a joghurt minősége nem lesz megfelelő! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 43-44 °C-ra, majd állandó keverés mellett (praktikusan kézi habverővel) fokozatosan öntse a tejhez a joghurtport. Egy adag joghurt elkészítéséhez egy teljes tasak joghurtpor (15g) szükséges. Győződjön meg róla, hogy a por csomómentesen feloldódott-e a tejben, majd öntse át a joghurtkészítő üvegbe. Ellenőrizze a tej hőmérsékletét, semmiképpen ne legyen kevesebb, mint 40°C. Zárja le az üveg fedelét, majd helyezze be az inkubátorházba és fedje le azt a tetejével. A lezárt inkubátorházat helyezze szobahőmérsékletű, rázkódásmentes helyre. Körülbelül 8 óra elteltével a joghurt elkészült. Vegye ki az üveget az inkubátorházból és tegye be a hűtőszekrénybe. Amint a joghurt lehűlt, azonnal fogyasztható.
-
A csomag az itt felsorolt alkotóelemekből áll: Mechanikus joghurtkészítő készülék, Tartalék üveg, Analóg hőmérő kifejezetten joghurt hőmérséklet méréséhez. Mérési tartomány: 0 < +100║C, higany mentes.Hogyan készítsünk joghurtot? Vegye ki az inkubátorházból és rendkívül alaposan tisztítsa meg az üveget és annak fedelét. Győződjön meg róla, hogy az üvegben nem maradt semmilyen vegyszer, vagy lerakódás. Az üvegben, vagy a fedélen maradt szennyeződések miatt az erjesztő baktériumok elpusztulhatnak, így a joghurt minősége nem lesz megfelelő! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 43-44 °C-ra, majd állandó keverés mellett (praktikusan kézi habverővel) fokozatosan öntse a tejhez a joghurtport. Egy adag joghurt elkészítéséhez egy teljes tasak joghurtpor (15g) szükséges. Győződjön meg róla, hogy a por csomómentesen feloldódott-e a tejben, majd öntse át a joghurtkészítő üvegbe. Ellenőrizze a tej hőmérsékletét, semmiképpen ne legyen kevesebb, mint 40°C. Zárja le az üveg fedelét, majd helyezze be az inkubátorházba és fedje le azt a tetejével. A lezárt inkubátorházat helyezze szobahőmérsékletű, rázkódásmentes helyre. Körülbelül 8 óra elteltével a joghurt elkészült. Vegye ki az üveget az inkubátorházból és tegye be a hűtőszekrénybe. Amint a joghurt lehűlt, azonnal fogyasztható.
-
Raktárkészlet VANCikkszám 5997664301961